Спечели лесно

Отслабване бързо и лесно

Много хора се чудят как могат да отслабнат бързо и лесно без диети и спорт... Няма нищо по - лесно от това да отслабнете . Лично аз  имах проблем с килограмите  и постоянно пробвах какво ли не .
Един ден гледайки филм видях как жена добавя в кафето си канела и реших да потърся информация... Така разбрах ,че канелата е идеален чистач на червата ,а имах и големи проблеми с корема . Така започнах да консумираме редовно канела и за отрицателно време загубих излишните килограми без диети и спорт. Можете да пробвате и вие. Резултата идва бързо. Освен това канелата помага при много други здравословни проблеми като; високо кръвно ,диабет и какво ли още не . Пробвайте и до седмица сами ще видите резултатите . Успех!!!

Лесен превод на валута срещу минимална такса

Искате бързо и лесно да преведете пари ,няма по- лесно и изгодно от TransferWise
Чрез тази програма може да проследите какъв е курсът на различните валути.
 Таксата за превод е минимален и трансфера на различните валути е изгоден. 

Банкова сметка в UK бързо,надеждно и удобно

Имате нужда от банкова сметка в Обединеното Кралство или просто желаете да съхраните парите си или част от парите ви да бъдат в паунди или друга валута?
 Желаете да работите в Англия и имате нужда от банкова сметка ,но все още нямате постоянен адрес който да декларирате ...
 Бързо и лесно може да си направите банкова сметка чрез Monese илиRevolut 
Знаете ли, че можете да печелите пари, играейки игри на вашия телефон или мобилно устройство? Всъщност има доста приложения, които можете да използвате, които ще ви платят само за изпробване на нови игри и приложения. Няма да забогатеете мега (съжалявам) - това е само стотинки, но всички те се сумират!

Спечели лесно пари

MistPlay

Това е приложение, в което печелите кредити (наречени единици), колкото по-дълго играете избрани игри. Получавате бонус единици за достигане на по-високи нива и игра в определени моменти. След като съберете достатъчно бройки, можете да изплащате ваучери на Amazon, плащане с Visa, Mastercard или друг избор на карта за под
 Може да изтеглите приложението от тук
Лично аз на седмица минимум правех по 10 паунда и то с лекота докато се забавлявам играейки забавна игра 

Допълнителни доходи

Правете пари, играейки игри с Android приложение MistplayИзтеглете приложението и то ще ви покаже списък с игри и колко точки ще спечелите, като ги играете за определен период от време.
Изберете вашата игра, изтеглете, отворете, играйте и оставете вашите точки да се трупат. Когато имате достатъчно, обменете вашите точки за пари в карти за подаръци. Натрупвайки 1800 точки вие може лесно да изтеглите в $5 с виртуална карта Visa ,а може да изчакате да се натрупат 2000 точки които да изтеглите с Mastercard £5, можете да изплащате ваучери на Amazon, плащане с Visa, Mastercard или друг избор на карта за подарък. 5 паунда е най- малкото което можете да  добавите  към вашите доходи седмично отделяйки по 2 часа на ден за игра на телефона.