Спечели лесно

Лесни парични преводи онлайн с Револут



 Ниски такси за обмяна на валута 

 Револют предлага изключително ниски такси за валутна конверсия. Това е особено полезно, ако пътувате често или правите онлайн покупки в чужбина. Можете да използвате картата си на Револют, за да избегнете скъпите комисионни такси, които обикновено се начисляват при използване на обикновени банкови карти.


 Безплатни международни плащания онлайн 

 Револют предлага безплатни международни банкови преводи онлайн в различни валути. Това е изключително удобно, ако трябва да изпратите или получите пари от хора в чужбина.


 Управление на разходите

Револют предоставя подробна информация за вашите разходи чрез мобилното приложение. Можете да видите точно колко пари сте изхарчили всяка седмица или месец, както и в какви категории. Това ви помага да следите и контролирате своите разходи по-лесно и да планирате бюджета си.


 Интелигентни функции за сигурност

 Картата на Револют предлага различни функции за сигурност, които ви помагат да защитите своята информация и пари. Можете да включите и изключите функционалността на картата през мобилното приложение, да зададете PIN код, да активирате опции за блокиране на извънредни ситуации и други.


 Виртуални карти

Револют предлага виртуални карти, които могат да бъдат използвани онлайн за безопасни покупки. Това е удобно, когато трябва да направите плащане в интернет и искате да предпазите основната си физическа карта от евентуални злоупотреби.


В крайна сметка, карта на Револют може да ви предложи по-изгодни и удобни условия за плащания и управление на вашите финанси, особено ако често пътувате или имате нужда от международни преводи. Освен това, Револют предлага и допълнителни услуги като инвестиции в акции и криптовалути, за които може да използвате картата си.

Бързо и лесно отваряне на акаунт в Револут 

За създаване на нов профил в Револут може да натиснете ТУК

Процесът на отваряне на акаунт и получаване на карта на Револют е бърз и удобен. Можете да го направите директно през мобилното приложение и да получите виртуална карта в рамките на няколко минути. След това можете да заявите и физическа карта, която ще ви бъде изпратена по пощата.


 Картите на Револют се приемат в много държави и места по света. Можете да ги използвате за плащания в магазини, ресторанти, хотели, банкомати и други места, които приемат Mastercard или Visa.

Мобилно приложение със съвременни функции

Револют предлага мобилно приложение с интуитивен интерфейс и много полезни функции. Чрез приложението можете да управлявате своите сметки, да правите преводи, да следите разходите си, да блокирате и отключвате картата си, както и да получавате известия за всяко транзакция. Приложението предоставя удобен начин за контрол и управление на вашите финанси.